Yli-Anttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Anttila

Yli-Anttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Anttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 48

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Anttila on noin sijalla 12 000.

Yli-Anttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Anttila on melko pitkä nimi.

Yli-Anttila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Anttila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ylianttila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Yli-Anttila

Yli-Anttila (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Anttila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Anttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Anttila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Anttilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Yli-Anttila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Анттила ("Juli-Anttila") tarkoittaa nimeä Yli-Anttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Antila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Anttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Anttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Anttila i Finland. Surname Yli-Anttila in Finland.

©Tuomas Salste