Yli-Hannuksela: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Hannuksela

Yli-Hannuksela on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Hannukseloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Hannuksela on noin sijalla 12 000.

Yli-Hannuksela-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Hannuksela on melko pitkä nimi.

Yli-Hannuksela on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Hannuksela ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Ханнуксела ("Juli-Hannuksela") tarkoittaa nimeä Yli-Hannuksela. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Hannuxela on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Hannuksela olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Hannuksela

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Hannuksela i Finland. Surname Yli-Hannuksela in Finland.

©Tuomas Salste