Yli-Heikkuri: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Heikkuri

Yli-Heikkuri on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Heikkurien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 40

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Heikkuri on noin sijalla 14 000.

Yli-Heikkuri-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Heikkuri on melko pitkä nimi.

Yli-Heikkuri on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Heikkuri ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Heikkuri

Yli-Heikkuri (paikannimi)

Yli-Heikkuri on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Heikkuri jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Heikkuri-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Хейккури ("Juli-Heikkuri") tarkoittaa nimeä Yli-Heikkuri. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Heickurj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Heikkuri olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Heikkuri

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Heikkuri i Finland. Surname Yli-Heikkuri in Finland.

©Tuomas Salste