Yli-Hemminki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Hemminki

Yli-Hemminki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yli-Hemminkien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 49

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Hemminki on noin sijalla 11 000.

Yli-Hemminki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Hemminki on melko pitkä nimi.

Yli-Hemminki on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Hemminki ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Hemminki

Yli-Hemminki (paikannimi)

Yli-Hemminki on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Hemminki jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Hemminki-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Хемминки ("Juli-Hemminki") tarkoittaa nimeä Yli-Hemminki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Hemmingj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Hemminki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Hemminki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Hemminki i Finland. Surname Yli-Hemminki in Finland.

©Tuomas Salste