Yli-Hollo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Hollo

Yli-Hollo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Hollo-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Hollo on noin sijalla 21 000.

Yli-Hollo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Hollo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Hollo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Hollo

Yli-Hollo (paikannimi)

Yli-Hollo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Hollo jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Hollo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Холло ("Juli-Hollo") tarkoittaa nimeä Yli-Hollo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Hollå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Hollo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Hollo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Hollo i Finland. Surname Yli-Hollo in Finland.

©Tuomas Salste