Yli-Hongisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Hongisto

Yli-Hongisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Hongistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Hongisto on noin sijalla 17 000.

Yli-Hongisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Hongisto on melko pitkä nimi.

Yli-Hongisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Hongisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Hongisto

Yli-Hongisto (paikannimi)

Yli-Hongisto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Hongisto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Hongisto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Хонгисто ("Juli-Hongisto") tarkoittaa nimeä Yli-Hongisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Hongistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Hongisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Hongisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Hongisto i Finland. Surname Yli-Hongisto in Finland.

©Tuomas Salste