Yli-Hukkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Hukkala

Yli-Hukkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yli-Hukkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 55

v. 2015 55

v. 2016 56

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Hukkala on noin sijalla 10 000.

Yli-Hukkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Hukkala on melko pitkä nimi.

Yli-Hukkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Hukkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Хуккала ("Juli-Hukkala") tarkoittaa nimeä Yli-Hukkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Huckala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Hukkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Hukkala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Hukkala i Finland. Surname Yli-Hukkala in Finland.

©Tuomas Salste