Yli-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Jaakkola

Yli-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Jaakkola on noin sijalla 19 000.

Yli-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Yli-Jaakkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Jaakkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Jaakkola

Yli-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Jaakkola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Jaakkolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Yli-Jaakkola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Яаккола ("Juli-Jaakkola") tarkoittaa nimeä Yli-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Jaakkola i Finland. Surname Yli-Jaakkola in Finland.

©Tuomas Salste