Yli-Jaakkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Jaakkola

Yli-Jaakkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Jaakkoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

v. 2017 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Jaakkola on noin sijalla 18 000.

Yli-Jaakkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Jaakkola on melko pitkä nimi.

Paikannimi Yli-Jaakkola

Yli-Jaakkola (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Jaakkola on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 9 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Jaakkola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Jaakkola esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Jaakkolantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Яаккола ("Juli-Jaakkola") tarkoittaa nimeä Yli-Jaakkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Iackola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Jaakkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Jaakkola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Jaakkola, Finland.

©Tuomas Salste