Yli-Kahrakuusi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Kahrakuusi

Yli-Kahrakuusi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Kahrakuusten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Kahrakuusi on noin sijalla 20 000.

Yli-Kahrakuusi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Kahrakuusi on melko pitkä nimi.

Yli-Kahrakuusi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Kahrakuusi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Kahrakuusi

Yli-Kahrakuusi (paikannimi)

Yli-Kahrakuusi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Kahrakuusi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Kahrakuusi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Кахракууси ("Juli-Kahrakuusi") tarkoittaa nimeä Yli-Kahrakuusi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Cachracusj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Kahrakuusi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Kahrakuusi

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Kahrakuusi i Finland. Surname Yli-Kahrakuusi in Finland.

©Tuomas Salste