Yli-Karjanmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Karjanmaa

Yli-Karjanmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yli-Karjanmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 66

v. 2016 66

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Karjanmaa on noin sijalla 9 200.

Yli-Karjanmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Karjanmaa on melko pitkä nimi.

Yli-Karjanmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Karjanmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Карьянмаа ("Juli-Karjanmaa") tarkoittaa nimeä Yli-Karjanmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Carianma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Karjanmaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Karjanmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Karjanmaa i Finland. Surname Yli-Karjanmaa in Finland.

©Tuomas Salste