Yli-Knuuttila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Knuuttila

Yli-Knuuttila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Knuuttiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 38

v. 2017 37

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Knuuttila on noin sijalla 14 000.

Yli-Knuuttila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Knuuttila on melko pitkä nimi.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Yli-Knuuttila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Yli-Knuuttila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Yli-Knuuttila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 27 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Yli-Knuuttiloita on 37.

Paikannimi Yli-Knuuttila

Yli-Knuuttila (paikannimi)

Yli-Knuuttila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Knuuttila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Кнууттила ("Juli-Knuuttila") tarkoittaa nimeä Yli-Knuuttila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Cnuttila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Knuuttila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Knuuttila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Knuuttila, Finland.

©Tuomas Salste