Yli-Kovero: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Kovero

Yli-Kovero on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Koverojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 34

v. 2016 34

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Kovero on noin sijalla 15 000.

Yli-Kovero-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Kovero on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Kovero ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Коверо ("Juli-Kovero") tarkoittaa nimeä Yli-Kovero. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Cofwerå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Kovero olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Kovero

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Kovero i Finland. Surname Yli-Kovero in Finland.

©Tuomas Salste