Yli-Lankoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Lankoski

Yli-Lankoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Lankoskien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Lankoski on noin sijalla 16 000.

Yli-Lankoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Lankoski on melko pitkä nimi.

Yli-Lankoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Lankoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Ланкоски ("Juli-Lankoski") tarkoittaa nimeä Yli-Lankoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Lancoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Lankoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Lankoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Lankoski i Finland. Surname Yli-Lankoski in Finland.

©Tuomas Salste