Yli-Mattila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Mattila

Yli-Mattila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Mattiloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 41

v. 2016 40

v. 2017 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Mattila on noin sijalla 14 000.

Yli-Mattila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Mattila on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ylimattila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Yli-Mattila

Yli-Mattila (paikannimi)

Yli-Mattila on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 23 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Mattila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Маттила ("Juli-Mattila") tarkoittaa nimeä Yli-Mattila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Mattila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Mattila, Finland.

©Tuomas Salste