Yli-Parkas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Parkas

Yli-Parkas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Parkas-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 37

v. 2016 38

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Parkas on noin sijalla 14 000.

Yli-Parkas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Parkas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Parkas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Паркас ("Juli-Parkas") tarkoittaa nimeä Yli-Parkas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Pargas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Parkas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Parkas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Parkas i Finland. Surname Yli-Parkas in Finland.

©Tuomas Salste