Yli-Pelkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Pelkonen

Yli-Pelkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Pelkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 23

v. 2016 23

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Pelkonen on noin sijalla 20 000.

Yli-Pelkonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Pelkonen on melko pitkä nimi.

Yli-Pelkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Pelkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ylipelkonen. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Пельконен ("Juli-Pelkonen") tarkoittaa nimeä Yli-Pelkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Pelgoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Pelkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Pelkonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Pelkonen i Finland. Surname Yli-Pelkonen in Finland.

©Tuomas Salste