Yli-Rajala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Rajala

Yli-Rajala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Rajaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Rajala on noin sijalla 16 000.

Yli-Rajala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Rajala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Rajala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Rajala

Yli-Rajala (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Rajala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Rajala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Rajala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Rajalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Yli-Rajala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Раяла ("Juli-Rajala") tarkoittaa nimeä Yli-Rajala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Raiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Rajala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Rajala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Rajala i Finland. Surname Yli-Rajala in Finland.

©Tuomas Salste