Yli-Rajala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Rajala

Yli-Rajala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Rajaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 33

v. 2016 32

v. 2017 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Rajala on noin sijalla 16 000.

Yli-Rajala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Paikannimi Yli-Rajala

Yli-Rajala (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Rajala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Rajala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Rajala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Rajalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Раяла ("Juli-Rajala") tarkoittaa nimeä Yli-Rajala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Raiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Rajala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Rajala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Rajala, Finland.

©Tuomas Salste