Yli-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Rantala

Yli-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yli-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 82

v. 2016 83

v. 2017 86

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Rantala on noin sijalla 7 500.

Yli-Rantala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Rantala on melko pitkä nimi.

Paikannimi Yli-Rantala

Yli-Rantala (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Rantala on Suomessa paitsi sukunimi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko sukunimellä Yli-Rantala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Rantala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Rantalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Рантала ("Juli-Rantala") tarkoittaa nimeä Yli-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Rantala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Yli-Rantala, Finland.

©Tuomas Salste