Yli-Rantala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Rantala

Yli-Rantala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yli-Rantaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 79

v. 2015 82

v. 2016 83

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Rantala on noin sijalla 7 700.

Yli-Rantala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Rantala on melko pitkä nimi.

Yli-Rantala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Rantala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Rantala

Yli-Rantala (paikannimi)Katuosoitteissa

Yli-Rantala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Rantala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Yli-Rantala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Yli-Rantalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Yli-Rantala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Рантала ("Juli-Rantala") tarkoittaa nimeä Yli-Rantala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Randala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Rantala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Rantala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Rantala i Finland. Surname Yli-Rantala in Finland.

©Tuomas Salste