Yli-Savola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Savola

Yli-Savola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Savoloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Savola on noin sijalla 13 000.

Yli-Savola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Savola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Savola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Савола ("Juli-Savola") tarkoittaa nimeä Yli-Savola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Safwola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Savola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Savola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Savola i Finland. Surname Yli-Savola in Finland.

©Tuomas Salste