Yli-Sippola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Sippola

Yli-Sippola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Yli-Sippola-nimisten lukumäärä oli 39 henkeä vuonna 1970. Tuoreempi tieto vuodelta 2016 kertoo, että lukumäärä oli alle 20 Suomen kansalaista.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Sippola on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Ylisippola. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Yli-Sippola

Yli-Sippola (paikannimi)

Yli-Sippola on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Sippola jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Sippola-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Сиппола ("Juli-Sippola") tarkoittaa nimeä Yli-Sippola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Sippola

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Sippola i Finland. Surname Yli-Sippola in Finland.

©Tuomas Salste