Yli-Sirniö: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Sirniö

Yli-Sirniö on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Sirniöiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 10 max

v. 2015 22

v. 2016 22

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Sirniö on noin sijalla 20 000.

Yli-Sirniö-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Sirniö on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Sirniö ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ylisirniö. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Сирниё ("Juli-Sirnijo") tarkoittaa nimeä Yli-Sirniö. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Yli-Sirnio tai Yli-Sirnioe, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Sirniö

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Sirniö i Finland. Surname Yli-Sirniö in Finland.

©Tuomas Salste