Yli-Soini: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Soini

Yli-Soini on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Soini-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Soini on noin sijalla 19 000.

Yli-Soini-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Soini on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Soini ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Yli-Soini

Yli-Soini (paikannimi)

Yli-Soini on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Soini jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Soini-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Сойни ("Juli-Soini") tarkoittaa nimeä Yli-Soini. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Soinj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Soini olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Soini

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Soini i Finland. Surname Yli-Soini in Finland.

©Tuomas Salste