Yli-Suutala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Suutala

Yli-Suutala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Suutala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Suutala on noin sijalla 17 000.

Yli-Suutala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Suutala on melko pitkä nimi.

Yli-Suutala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Suutala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Суутала ("Juli-Suutala") tarkoittaa nimeä Yli-Suutala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Sutala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Suutala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Suutala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Suutala i Finland. Surname Yli-Suutala in Finland.

©Tuomas Salste