Yli-Suvanto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Suvanto

Yli-Suvanto on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Yli-Suvantojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 122

v. 2016 123

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Suvanto on noin sijalla 5 700.

Verrattuna muihin sukunimiin Yli-Suvanto on melko pitkä nimi.

Yli-Suvanto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Suvanto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Ylisuvanto. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Paikannimi Yli-Suvanto

Yli-Suvanto (paikannimi)

Yli-Suvanto on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yli-Suvanto jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yli-Suvanto-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Суванто ("Juli-Suvanto") tarkoittaa nimeä Yli-Suvanto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Sufwandå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Suvanto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Suvanto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Suvanto i Finland. Surname Yli-Suvanto in Finland.

©Tuomas Salste