Yli-Tainio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yli-Tainio

Yli-Tainio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yli-Tainioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 36

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yli-Tainio on noin sijalla 14 000.

Yli-Tainio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yli-Tainio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yli-Tainio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юли-Тайнио ("Juli-Tainio") tarkoittaa nimeä Yli-Tainio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yli=Tainiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yli-Tainio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yli-Tainio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yli-Tainio i Finland. Surname Yli-Tainio in Finland.

©Tuomas Salste