Ylikauppila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylikauppila

Ylikauppila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ylikauppila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 55

v. 2017 55

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylikauppila on noin sijalla 11 000.

Ylikauppila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylikauppila on melko pitkä nimi.

Nimestä on olemassa variantti Yli-Kauppila. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylikauppila on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylikauppila on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylikauppila ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 18 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylikauppila-nimisiä on 55.

Ylikauppila osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ylikauppila esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylikauppilantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юликауппила ("Julikauppila") tarkoittaa nimeä Ylikauppila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylikauppila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ylikauppila, Finland.

©Tuomas Salste