Ylikulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylikulju

Ylikulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ylikuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 265

v. 2015 274

v. 2016 276

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylikulju on noin sijalla 2 900.

Ylikulju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylikulju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylikulju on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylikulju on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylikulju ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 95 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylikuljuja on 276.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylikulju esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юликулью ("Julikulju") tarkoittaa nimeä Ylikulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yliculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylikulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylikulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylikulju i Finland. Surname Ylikulju in Finland.

©Tuomas Salste