Ylikulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylikulju

Ylikulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ylikuljujen määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 265

v. 2015 274

v. 2016 279

v. 2017 290

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylikulju on noin sijalla 2 700.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylikulju on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylikulju on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylikulju ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 95 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylikuljuja on 290.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958

Ylikuljuja tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Ylikuljun asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden ja lisäksi 1952–1958 eläneiden vanhusten tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юликулью ("Julikulju") tarkoittaa nimeä Ylikulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Yliculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylikulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylikulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ylikulju, Finland.

©Tuomas Salste