Ylimartimo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylimartimo

Ylimartimo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Ylimartimo-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 77 max

v. 2014 219

v. 2015 224

v. 2016 228

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylimartimo on noin sijalla 3 400.

Ylimartimo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylimartimo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylimartimo on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylimartimo on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylimartimo ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 22 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylimartimo-nimisiä on 228.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylimartimo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ylimartimo osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ylimartimo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylimartimo. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлимартимо ("Julimartimo") tarkoittaa nimeä Ylimartimo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylimartimo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylimartimo i Finland. Surname Ylimartimo in Finland.

©Tuomas Salste