Ylimikkotervo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylimikkotervo

Ylimikkotervo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylimikkotervojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylimikkotervo on noin sijalla 19 000.

Ylimikkotervo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylimikkotervo on melko pitkä nimi.

Ylimikkotervo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylimikkotervo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлимиккотерво ("Julimikkotervo") tarkoittaa nimeä Ylimikkotervo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylimickoterfwå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylimikkotervo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylimikkotervo i Finland. Surname Ylimikkotervo in Finland.

©Tuomas Salste