Ylinen-Luopa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylinen-Luopa

Ylinen-Luopa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylinen-Luopien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylinen-Luopa on noin sijalla 18 000.

Ylinen-Luopa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylinen-Luopa on melko pitkä nimi.

Ylinen-Luopa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylinen-Luopa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлинен-Луопа ("Julinen-Luopa") tarkoittaa nimeä Ylinen-Luopa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylinen=Loopa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylinen-Luopa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylinen-Luopa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylinen-Luopa i Finland. Surname Ylinen-Luopa in Finland.

©Tuomas Salste