Ylinentalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylinentalo

Ylinentalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylinentalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 40 max

v. 2015 44

v. 2016 44

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2015–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylinentalo on noin sijalla 12 000.

Ylinentalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylinentalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylinentalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Ylinentalo

Ylinentalo (paikannimi)

Ylinentalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylinentalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Ylinentalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлинентало ("Julinentalo") tarkoittaa nimeä Ylinentalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylinendalå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylinentalo olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylinentalo

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylinentalo i Finland. Surname Ylinentalo in Finland.

©Tuomas Salste