Ylinikkilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylinikkilä

Ylinikkilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylinikkilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 20

v. 2016 20

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylinikkilä on noin sijalla 22 000.

Ylinikkilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylinikkilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylinikkilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Yli-Nikkilä. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951

Sana Ylinikkilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Ylinikkilä osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Ylinikkilä esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylinikkilänkatu, Ylinikkilänkuja. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлиниккиля ("Julinikkilja") tarkoittaa nimeä Ylinikkilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Ylinikkila tai Ylinikkilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylinikkilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylinikkilä i Finland. Surname Ylinikkilä in Finland.

©Tuomas Salste