Ylipahkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylipahkala

Ylipahkala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylipahkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 119

v. 2015 118

v. 2016 119

v. 2017 120

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylipahkala on noin sijalla 5 800.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylipahkala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylipahkala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylipahkala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 29 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylipahkala-nimisiä on 120.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлипахкала ("Julipahkala") tarkoittaa nimeä Ylipahkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylipachcala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylipahkala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylipahkala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Ylipahkala, Finland.

©Tuomas Salste