Ylipekkala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylipekkala

Ylipekkala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ylipekkala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 76

v. 2015 76

v. 2016 76

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylipekkala on noin sijalla 8 200.

Ylipekkala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylipekkala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylipekkala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Nimestä on olemassa variantti Yli-Pekkala. Varianteissa on usein kyse saman nimen eri kirjoitusasusta, jotka ovat vakiintuneet eri sukujen tai sukuhaarojen käyttöön.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1981–1990
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylipekkala esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Ylipekkalat ulkomailla

Ruotsissa Ylipekkala oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлипеккала ("Julipekkala") tarkoittaa nimeä Ylipekkala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylipekkala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylipekkala i Finland. Surname Ylipekkala in Finland.

©Tuomas Salste