Ylipeura: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylipeura

Ylipeura on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Ylipeura-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylipeura on noin sijalla 19 000.

Ylipeura-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylipeura on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylipeura ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1995

Sana Ylipeura esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлипеура ("Julipeura") tarkoittaa nimeä Ylipeura. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylipeura

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylipeura i Finland. Surname Ylipeura in Finland.

©Tuomas Salste