Ylisaukko-oja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylisaukko-oja

Ylisaukko-oja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylisaukko-oja-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 101

v. 2016 104

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylisaukko-oja on noin sijalla 6 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Ylisaukko-oja on melko pitkä nimi.

Ylisaukko-oja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylisaukko-oja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylisaukko-oja on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylisaukko-oja on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylisaukko-oja ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 55 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylisaukko-oja-nimisiä on 104.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлисаукко-оя ("Julisaukko-oja") tarkoittaa nimeä Ylisaukko-oja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylisaucko=oia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylisaukko-oja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylisaukko-oja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ylisaukko-oja.com, ylisaukko-oja.eu, ylisaukko-oja.fi, ylisaukko-oja.info, ylisaukko-oja.name, ylisaukko-oja.net, ylisaukko-oja.org, ylisaukko-ojat.com, ylisaukko-ojat.eu, ylisaukko-ojat.fi, ylisaukko-ojat.info, ylisaukko-ojat.name, ylisaukko-ojat.net, ylisaukko-ojat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylisaukko-oja i Finland. Surname Ylisaukko-oja in Finland.

©Tuomas Salste