Ylistalo: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylistalo

Ylistalo on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Ylistalojen lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 52 max

v. 2014 55

v. 2015 55

v. 2016 54

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylistalo on noin sijalla 11 000.

Ylistalo-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Ylistalo on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylistalo ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1986–1997

Sana Ylistalo esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Ylistalo

Ylistalo (paikannimi)Katuosoitteissa

Ylistalo on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 44 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylistalo jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ylistalo esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylistalontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ylistalo-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлистало ("Julistalo") tarkoittaa nimeä Ylistalo. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylistalo

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ylistalo.net, ylistalo.com, ylistalo.eu, ylistalo.fi, ylistalo.info, ylistalo.name, ylistalo.org, ylistalot.com, ylistalot.eu, ylistalot.fi, ylistalot.info, ylistalot.name, ylistalot.net, ylistalot.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylistalo i Finland. Surname Ylistalo in Finland.

©Tuomas Salste