Ylitolonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylitolonen

Ylitolonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylitolosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 121

v. 2015 117

v. 2016 117

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylitolonen on noin sijalla 5 900.

Ylitolonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylitolonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylitolonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ylitolonen

Ylitolonen (paikannimi)Katuosoitteissa

Ylitolonen on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylitolonen jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ylitolonen esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylitolosentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ylitolonen-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлитолонен ("Julitolonen") tarkoittaa nimeä Ylitolonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylitoloin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylitolonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylitolonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylitolonen i Finland. Surname Ylitolonen in Finland.

©Tuomas Salste