Ylitolva: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylitolva

Ylitolva on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylitolva-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 106

v. 2015 106

v. 2016 106

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylitolva on noin sijalla 6 400.

Ylitolva on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylitolva ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юлитолва ("Julitolva") tarkoittaa nimeä Ylitolva. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylitolfwa on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylitolva olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Ylitolva

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ylitolva.com, ylitolva.eu, ylitolva.fi, ylitolva.info, ylitolva.name, ylitolva.net, ylitolva.org, ylitolvat.com, ylitolvat.eu, ylitolvat.fi, ylitolvat.info, ylitolvat.name, ylitolvat.net, ylitolvat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylitolva i Finland. Surname Ylitolva in Finland.

©Tuomas Salste