Yliverronen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yliverronen

Yliverronen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Yliverrosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yliverronen on noin sijalla 16 000.

Yliverronen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Yliverronen on melko pitkä nimi.

Yliverronen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yliverronen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юливерронен ("Juliverronen") tarkoittaa nimeä Yliverronen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylifwerroin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Yliverronen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Samankaltaisia nimiä kuin Yliverronen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yliverronen i Finland. Surname Yliverronen in Finland.

©Tuomas Salste