Ylläsjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Ylläsjärvi

Ylläsjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Ylläsjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 108

v. 2015 108

v. 2016 107

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Ylläsjärvi on noin sijalla 6 300.

Ylläsjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Ylläsjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Ylläsjärvi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Ylläsjärvi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Ylläsjärvi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 42 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Ylläsjärviä on 107.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1963
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Ylläsjärvi tai Ylläsjärven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Ylläsjärvi

Ylläsjärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Ylläsjärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Ylläsjärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Ylläsjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Ylläsjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Ylläsjärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Ylläsjärvet ulkomailla

Ruotsissa Ylläsjärvi oli 23 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юллясъярви ("Julljasjarvi") tarkoittaa nimeä Ylläsjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Ylläsierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Ylläsjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Yllasjarvi tai Yllaesjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: yllasjarvet.com, yllasjarvet.eu, yllasjarvet.fi, yllasjarvet.info, yllasjarvet.name, yllasjarvet.net, yllasjarvet.org, yllasjarvi.com, yllasjarvi.eu, yllasjarvi.fi, yllasjarvi.info, yllasjarvi.name, yllasjarvi.net, yllasjarvi.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Ylläsjärvi i Finland. Surname Ylläsjärvi in Finland.

©Tuomas Salste