Yppärilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Yppärilä

Yppärilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Yppärilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 56 max

v. 2014 89

v. 2015 87

v. 2016 87

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Yppärilä on noin sijalla 7 400.

Yppärilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Yppärilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Yppärilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Yppärilä on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Yppärilä on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Yppärilä ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 21 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Yppärilä-nimisiä on 87.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Yppärilä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Yppärilä

Yppärilä (paikannimi)

Yppärilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on rakennus.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Yppärilä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Yppärilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Юппяриля ("Juppjarilja") tarkoittaa nimeä Yppärilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Ypparila tai Yppaerilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: ypparila.com, ypparila.eu, ypparila.fi, ypparila.info, ypparila.name, ypparila.net, ypparila.org, ypparilat.com, ypparilat.eu, ypparilat.fi, ypparilat.info, ypparilat.name, ypparilat.net, ypparilat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Yppärilä i Finland. Surname Yppärilä in Finland.

©Tuomas Salste